20 April 2010

Realuarea activitatii de voluntariat


dupa aproape 2 ani de pauza in voluntariat si mai ales la adapostul de cai , din acest an reiau activitatea ,se pare dupa ce am vazut duminica[ 18 aprilie 2010] ca acolo s-au schimbat in bine diferite activitati , ceea ce pot spune numai de bine la adresa celora care s-au implicat si sustin acest proiect

Pentru doritori exista o pagina in sectiunea grupuri , a acestui adapost in facebook , actualizata constant , adica saptamanal

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/group.php?gid=104466692925554&ref=ts

In timp voi adauga si ceva poze din acest adapost cat si activitatile la care particip impreuna cu inca o prietena de a mea

7 comments:

Miky said...

Calutii se pot vizita si la adapost ? Si eu si fetitza mea de 4 ani iubim animalele mici si mari (avem si noi acasa multe matza si o broasca testoasa). Cu ce putem sa venim : mere, morcovi ?

Unknown said...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

Anonymous said...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!

Sisteme de copiat said...

Ati fi interesat de un schimb de link cu site-ul nostru? Astept un raspuns pe adresa de email lasata in semnatura. Va multumesc anticipat.

copiat la examen said...

Buna ziua. V-ar interesa un schimb de link cu magazinul nostru online? V-am fi recunoscatori si va multumim anticipat. Ne puteti gasi pe adresa de email admin[at]copiatexamen.ro unde [at] este @.

O zi buna in continuare.

Dulcegarii culinare said...

Interesant articol.. Am click-uit si linkul in cautare de informatii..O zi buna !

Claus Web said...

e un lucru bun voluntariatul, insa nu toti considera asta in pacate,nu-i asa?